Ресторант


На Ваше разположение са ресторант, механа и две външни барбекюта. Висящата над бара автентична диканя създава специфична атмосфера, а колелото на живота, изписано от местен майстор предразполага към размисъл за за живота и неговата преходност. Тук можете да се насладите на уют наподобяващ домашния, на добре приготвени ястия и безупречно обслужване. В ресторанта може да направите резервации както за обяд и вечеря, така и за специални събития и пищни тържества.

За нас на първо място е грижата за клиента. Ето защо менюто ни е съборазено с най-разнообразни вкусове и се приготвя на момента от висококачествени продукти при спазване на максимални хигиенни условия. Наред с традиционната българска кухня тук можете да опитате и ястия, характерни само и едиствено за този край на страната ни. Ние ще ви предложим крехко агънце на пещ, печено прасенце, различни сачове, заек в пръстен гювеч, пълнена пуйка над зеле, пърленици, домашна баница, мекички, овче мляко поръсено с домашно сладко от боровинки. Нашият ресторант е вашия удовлетворен вкус-  и това е само част от кулинарните ни  изненади.

Уютната обстановка на ресторанта и вниманието на  персонала ни предразполагат нашите гости към още по-приятна и пълноценна почивка.